Welkom bij Koeltechniek de Baronie

koeltechniek de Baronie heeft ervaring op alle gebieden van airconditioningsystemen. Wij voeren installaties uit op maat van uw doelstellingen.

wij zijn een dynamisch en flexibel servicebedrijf dat zich toelegt op het ontwerp, de installatie en het onderhoud van airconditioning, koeling, mechanische en elektrische systemen. Met een duidelijk commitment aan kwaliteit voor onze klanten.

We hebben ervaring op het gebied van uitgebreide installaties voor alle soorten klanten en sectoren (retail, wetenschappelijk, kantoren, hotels...) die zich aanpassen aan de eisen van al deze klanten. Daarnaast beschikken wij over een Onderhoudsafdeling waarin wij preventief en correctief onderhoud aanbieden, evenals een 24-uurs service om elk type calamiteit op te lossen


Over Ons

Wij zijn een airconditioningbedrijf met meer dan 9 jaar ervaring in de sector en baseren onze activiteit op projecten, installaties en onderhoud van airconditioning, verwarming, ventilatie voor industrieel gebruik en comfort.


Veelvoorkomende Vragen

Werken jullie met betrouwbare merken?

Ja, wij werken met de beste merken ter wereld tegen een ongelooflijke prijs! En met een indrukwekkende energie-efficiëntie!

Kunnen jullie airconditioning installeren voor zowel huizen als bedrijven?

Absoluut! Ons team is gespecialiseerd in zowel residentiële als commerciële installaties.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons uw koelbehoeften verzorgen!